Jouw eigen soevereine pagina en email adres?

emailja, dat kan. Je kunt je eigen pagina krijgen hier op SovereignFreeman.com. Op jouw beveiligde pagina kun je al je soevereine documenten plaatsen zodat je alleen de link naar de pagina hoeft te laten zien aan instanties etc.

Easy does it

Het is handig om alleen een link onder je brieven en emails te zetten naar jouw eigen pagina. Iedereen van wie jij wilt dat ze jouw info moeten kunnen lezen kun je simpel op de hoogte brengen van bijvoorbeeld jouw VBI. Geen stapels documenten uitprinten om iedereen maar op de hoogte te brengen. Geen grote hoeveelheden emails met bijlagen meer versturen. Iedereen weet alles wat ze dienen te weten en mogen weten over jouw status.

Paswoord beschermd

Jouw pagina is beschermd met een paswoord. Zo weet je zeker dat alleen degenen die het mogen lezen, kunnen lezen. Dit afschermen van de VBI was ook een verzoek van Luca.

Eigen eMail adres

Bij jouw eigen Pagina (http://sovereignfreeman.com/jouwnaam) komt ook een eigen email adres ‘[email protected]’. Deze email kun je online lezen of importeren in jouw favoriete email programma of de smartphone. De site draait op CloudFlare dus met de snelheid en veiligheid zit het wel goed.

Bijdrage

Voor de gehele set-up van de pagina en het email adres betaal je € 5,- per maand of € 50,- per jaar als je voor een heel jaar betaald. Mocht je dit graag willen dan kun je een email sturen. 😉 Reken maar uit hoeveel tijd en geld je bespaart als je alles zou printen etc.

Besteding

Wat ik hier eventueel aan geld mee binnenhaal besteed ik in volgorde van belangrijkheid aan; huur van de server, aan een aan te vragen uniek ip adres, een aan te schaffen beveiligde verbinding (https). Daarna aan het onderhoud van de website. Nou, dan zijn we wel weer een eindje verder …

Een Soevereine groet.

WebMasterWilly en sakshin;